Tuotteet hakusanalla wpc bulk -ravinteet (1)

Transglutaminaasi - elintarvikelisäaine ja elintarvikeentsyymi

Transglutaminaasi - elintarvikelisäaine ja elintarvikeentsyymi

Transglutaminaasi on elintarvikelisäaine, se on entsyymi, joka muodostaa ristikkäisiä sidoksia proteiinimolekyylien välillä. Pääasialliset tuotealueet, joissa käytetään Transglutaminaasia: lihatuotteet, makkara/ kinkkutuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, maitotuotteet ja vegaanituotteet. Transglutaminaasin käytössä on etuja: * Parantaa lihan rakennetta ja sitoutumista lihapaloihin * Vähentää fosfaattien määrää * Vähentää vedenhukkaa kypsennysprosessien aikana * Parantaa lopullista rakennetta vähäsuolaisissa tuotteissa * Parantaa rakennetta ja elastisuutta * Lisää geelin lujuutta, helpottaen proteiinin häviämistä * Vähentää kumien ja gelatiinien määrää jne. Suurin sovellusalue on: lihatuotteet, maitotuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, juusto/rahkatuotteet, vegaanituotteet.